lördag 14 mars 2009

Tävlingsformen är på gång

Puh, det visade sig inte vara någon förkylning trots allt! Jag testade försiktigt på gymmet i går kväll med 30 minuters löpning. Visst var jag seg, men huvudvärken försvann ganska snabbt och kilometerna rann under fötterna. Lagom flåsig och väldigt varm beslutade jag mig för att strethca ut ordentligt.
Nöjd med kvällen begav jag mig hemåt och ägnade resten av tiden åt att sortera ut vilka böcker och CD- skivor som ska få följa med mig om ett par veckor. Galet vad svårt!( Jag skulle behöva nån som kom och styrde upp allt!)

I dag sken inte solen. Men jag hade på mig samma tights från Craft och löparjacka från Nike. Det blåa pannbandet köptes när jag, Christoffer och Jessika var i Sälen.

I morse mötte jag upp Terese i ett nästan öde Spånga. Hon har spenderat natten hos sina föräldrar och vi bägge tyckte det var en strålande idé att sno ihop en joggingtur tillsammans. Jag springer alltid den här rundan själv och var jätteroligt att få sällskap. Det känns så mycket kortare när man är två. Vi hann med härligt prat om det allra mesta innan vi skildes åt. Jag fortsatte och fick efter några kringelikrokar ihop 21 km. Bra!

Om två veckor är det Premiärmilen och därefter hägrar Göteborgsvarvet... Det känns faktiskt inte alls speciellt långt kvar till tävlingsformen!

Finns det något bättre än frukost efter ett långpass? Smoothie, fil och musli och grovt bröd. Dessutom läste jag ut senaste Elle. Bra nummer den här gången!

3 kommentarer:

Anna sa...

Vilken überhärlig morgon, du ser ut att vara i bra form!

Terese sa...

Tack för det trevliga sällskapet. Sprang du hela 21 innan frukost. You´re crazy ... ;-) (jag kan ta all musik som du inte vill ha och som du tror funkar att cykla till ... hehehe, och har du någon bra bok kan jag låna den)

Ruth sa...

anna: Japp, jättehärligt! Och jag hoppas att snart vara i ännu bättre form!

Terese: jag ska spana bland skivorna å se om ja hittar nåra gamla godingar!