fredag 13 mars 2009

Saker in betyder saker ut

Inga bilder igår, ledsen! Jag försökte plåta men lyckades inget vidare med katastrofalt dåligt ljus och shaky hand. (när man fotar med jobbkameran måste man vara superstadig. Tror att ju dyrare utrustningen är, desto svårare att få till nåt bra)

Ialla fall. Träffade inte bara världens bästa syster igår, utan även Lena. Syster visade glatt upp en påse och deklarerade att landets snyggaste köksgrejer låg där. Margaretheskålar. En ljuv dröm för alla som har ett kök (och någon gång kommer använda en skål) Jag blev vild av avund och drabbades av en akut Har-hon-vill-jag-också-ha-syndromet. Vi traskade dit igen, eftersom priset var överkomligt slog jag också till. Killen i kassan deklarerade att han hade hela serien; från minsta minubunken på en och en halv deciliter till mastodonten på fyra liter. Respekt eller något i den stilen.

Inte förrän jag kom hem insåg jag att det blir ännu fler saker att få med mig till Kungsholmen. Men med tanke på min klantighet (har tappat fler tallrikar, glas och annat ömtåligt i golvet att jag nästan kan klassas som proffs i porslinskrossning.) är jag oerhört nöjd över att skålarna lär överleva ett kärnvapenkrig. Ett steg i att bli lite mer vuxen att införskaffa rejäla saker?

Oh, när jag ändå är inne på att få med mig saker till nya lägenheten. Jag har bland annat en mängd med pocketböcker som jag inte kommer läsa igen. Jag presenterar och ni paxar, låter det som en idé?

2 kommentarer:

Mela sa...

Haha, jag har mammas Margareteskålar som hon köpte för 30 år sedan... :)

Ruth sa...

ja, se där! Kvalitet lönar sig!