onsdag 25 mars 2009

Husmoderliga försök

Ibland känner jag mig våldsamt huslig. Ja, som nyss när aprikoser, nötter, solrosfrön och linfrön låg fint uppsnoffsade på köksbänken. De hackades efter alla konstens regler och mixades med en hysterisk mängd av rostade rågflingor och havregryn.
Resultatet?

Japp, precis rätt- jag svirade ihop en alldeles egen musli! Det är en rejäl laddning på hela 22 portioner! Tillsammans med fil passar det utmärkt till frukost, efter träning eller varför inte som mellanmål. Aha?

Under tiden jag har påtat i köket gick favoritskivan varm med Blindside. (De gamla lirarna). Jag var en riktig sucker för hardcore när jag var i tonåren. En kompis bror spelade i ett band där instrumenten skar sönder trumhinnorna. Som de små stalkers vi var, hängde vi med på spelningar runt om i landet. (läs; småland och östergötland) Tror att jag fortfarande trumstockar och trasiga plektrum någonstans. Serru. Ibland förvånar jag till och med mig själv!

Nope, dags att göra mig ording för morgondagen. Sleep tight, my darlins.
Lots of love.

5 kommentarer:

Dunceor sa...

Vissa av oss kom aldrig ur hardcore-fasen och fortfarande åker land och rike runt för det ;=) Kan det ha varit på Skylten i Linköping och i Gislaved som det besöktes mycket?

JoHo sa...

Hemmagjorde müsli, åh så gott! Hoppas att det smakar :D

Ruth sa...

dunceor: Nope, där hängde vi inte speciellt mkt. Jag minns faktiskt inte vart vi var nånstans! Hardcore funkar fortfarande men tveksamt om jag skulle dra iväg på nån spelning. Räcker med skivorna här hemma!

JoHo: kalasgott!! Har inte hittat nån annan som kan klå min musli... haha!

ewa sa...

Ah! spara så det finns kvar åt mig när jag kommer och nattgästar dig =)

Ruth sa...

så klart att jag gör det. men bara om du tar med fil å blåbärssylt!