onsdag 18 februari 2009

mästerkocken i tofflor

Jag förstör min image totalt. Jag är knappast känd för att svänga ihop kullinariska delikatesser i köket. Nu duger det inte riktigt med ägg, fil och musli till middag. Inte när det är skidåkning i flera timmar som gäller på lördag!

Nope, nu får jag shapa upp och bete mig som en riktig atlet. Svängde ihop köttfärssås ikväll. (nåja, gjord på kycklingfärs- heter det fortfarande köttfärssås då?) För att lyxa till det hela, när jag ändå var på gång, slängde jag i ett par deciliter kantareller.

Serru.
Det finns trots allt hopp för en manisk filätare...

3 kommentarer:

Mela sa...

Well done - det lät riktigt gott! Hm, jag har ju kantareller i frysen... Saknar bara kycklingfärsen. Fast jag har ju vanlig köttfärs. Hmmmm...

carro sa...

Kött som kött. Så tänker jag.

Ang. ditt förra inlägg. Psykotiska personer (vissa) drar upp luvan för att stänga ute röster, tankar, strålning, gasutsläpp och sånt. *hmmm, hur ska jag formulera detta nu då?*...Kan det ha med lördagens mission att göra *blink-blink* ;)

Ruth sa...

Mela: Oh, tack! När du säger att det är bra gjort, då måste det vara så! Kör på vanlig köttfärs, blir kalasbra!!

Carro: Bara det blir mat av det så...
What, anklagar du mig för att vara psykotisk ;) Men har mest med att göra att jag 1) fryser. 2)stänger in mig in min bubbla 3) vill vara cool.
Ja.
Stänga ute alla tankar inför lördag finns oxå där...