måndag 16 februari 2009

Karaktär som en bläckfisk

Alltså, det var inte alls meningen... När jag plockade fram kvällsmaten grinade en burk Ben&Jerry åt mig. Med blodsocker lägre än skämten i Parlamentet var det totalt omöjligt att säga nej. Glass på en måndag.
Illare än illast (som man säger i småland) Karaktär som en bläckfisk och kvällens träningspass känns helt bortkastat. Men nu skakar jag åtminstone inte...

Suck
Ibland blir jag så trött på mig själv.

---
Annars (tackar som frågar) gick träningen riktigt bra: Benböj i smithen, benpress, bakåtkick, lårcurl på boll samt ett helt gäng med magövningar. Sved gott i musklerna :D

Egentligen hade jag tänkt att avsluta allt med trettio minuter på löpbandet. Men det verkade uppenbarligen som om helgens eskapader satt sina spår: Hade jag haft en tamburin skulle jag ha kunnat ackompanjera en hel orkester.

Ibland blir jag så trött på mig själv part two.

6 kommentarer:

Elin sa...

Du sötis... det skadar dig inte det minsta att du åt lite glass. Du är smal, snygg o vältränad iaf, du kan unna dig ngt gott ibland. Så det så!

Marcus sa...

"Benböj i smithen" - har jag lärt dig denna övning?! Nä precis, så varför gör du den?! Bomber o granater som kapten hadock säger! Du ska göra marklyft o knäböj med riktig (eliko-stång) inte i smith utan i riktig ställning då får du balans och koordinering i övningen. Du jag smakade cookie dough med b & j mmmm smaskigt värre men det var så sött så tom jag lämnade 2/3 kvar! När ska vi sparras? Jag har lärt mig massa nya kast, grepp, sparkar o slag samt hur man kör in tummarna i ögonen på folk som stirrar för mkt på spårvagnen muhaha!!

Mela sa...

Men... jag har för mig att du tränar för att blir så snabb och stark som möjligt? Eller? Har jag fel? ;-) SÅdan träning bryr sig nämligen inte om B&J, och känner sig INTE bortkastad alls av det - det är bara den andra typen av träning, den som går ut på att förbränna så mycket energi som möjligt som är bortkastad. Och sån träning är det väl ingen som ägnar sig åt?

Kram.

Marcus sa...

Bodyduilder vid deff vill ju förbränna mer än de tillsätter då de kör lågintensiv förbränning för att bibehålla så mkt massa som möjligt. Käka tonfisk dag-ut och dag-in i 13-16 veckor mmm vad gott ;)

Ruth sa...

elin: Hmmm... kanske det. Men när det blir två unningar på en dag, samt en hel helg bakom känns det sådär!

marcus: Jag får inte upp vanlig stång på axlarna! Alldeles för tungt, därför jag kör smithen!! Å klart att vi ska sparras snart, men bara om du är bakbunden och har på dig en kanindräkt... kram!

mela: Tränar för att bli snabbare och starkare... Ingen här (hur mkt jag än tittar) sysselsätter sig med förbränningsträning för att gå ner i vikt! kram

marcus: Tonfisk är supergott, baktala inte det. Men lågintensiv träning är så trist att klockorna stannar!!

Admin sa...

Hörru damen. Du är i alldeles utmärkt form och behöver varken hålla igen eller tänka på vad du stoppar in, förutsatt att du också stoppar in näringsriktig mat mellan Ben och Jerry.

Kram