tisdag 24 februari 2009

Breakfast at sveavägen

Nu är det vardag igen och Tjejvasan ligger bakom. Jag spinnande med och för Terese imorse. Hon mår äntligen bra igen och det verkade som om hon återhämtat sig bra! Likadant pass som förra veckan, jag gillar det! Snabba intervaller och sega backar.

Dock har jag en fundering (som jag hoppas att någon av er, my darlins´, kan svara på.)
Trots att jag trampar på för allt vad jag är värd, kommer jag inte upp i lika hög puls som i höstas. Under ett spinningpass snittade jag i regel 158 och kom toppade med 187. Nu för tiden ligger medel på ca 152 och når jag över 180 är jag lycklig.
Hur kommer det sig? Är konditionen så pass mycket bättre att kroppen inte behöver kämpa lika mycket. Tar jag inte i ordentligt eller beror det på att passet inte är lika ansträngande som det tidigare? (Give me da answer!!!)

Frukost på Café 60 i vanlig ordning. Grov macka med ost och skinka, kaffe och päronjuice. Perfekt efter träningen!

Annars kände jag mig ganska petig imorse... Under ett par veckor har jag ögnat igenom en infolapp från en av PT´sarna på Zenit. Ju mer jag läser desto fler särskrivningar, stavfel och meningsbyggnadsfel upptäcker jag. Idag påpekade jag det i repan. Killen bakom disken tackade och skulle se till att det fixades.
Det är inte alls min mening att klaga för klagandets skull! Men vill han vara seriös i att upplysa vad det innebär att ha en PT OCH locka kunder, borde i alla fall grammatiken på Word vara påslagen. (Så. Nu fick jag det sagt)

Så här ser mitt kontor ut fram till lunch. Helt ok, inte sant?

Nu väntar jobb hela dagen. Därefter är det SWAHILI igen! Så lycklig... Lektionen blev inställd förra veckan då läraren gått och blivit sjuk. Jag och syster satt ändå och övade meningar. Bara för att vi ville och för att vi kunde. Fantastiskt roligt, snart svänger vi oss med språket som om vi aldrig hade gjort annat!

4 kommentarer:

baba jaku sa...

Det beror på åldern. När man blir äldre så slår hjärtat långsammare. Till slut stannar det

Susanna sa...

Jag har precis samma "problem" på spinningen, men vet tyvärr heller inte vad det beror på... Det måste nog vara det som du var inne på, att vi helt enkelt är så vältränade nu att spinning inte längre utmanar oss ;)

Terese sa...

Hej vännen. Hihi. Jag kände igen kaffet och juiceförpackningen innan jag läste vart det var du satt :-) Jag avskyr cafe 60 då jag tycker det är sunkigt, men mackorna är goda. Glenn däremot vill alltid gå dit. Angående pulsen: överträning? då kan pulsen antingen gå upp mycket eller inte alls. KUL att träffa dig förresten! (och det var killen i repan som skrivit lappen ... men han tog det nog bra ;-) )

Ruth sa...

baba jaku: Jag visste det... jag börjar bli riktigt gammal!!!

Susanna: Vad ska vi nu hitta på för något som utmanar våra starka, vältränade kroppar?! ;)

Terese: Sunkigt; ja. Gott; jajamensan! :D (å man surfar gratis...)Hmm, övertränad... kan det vara så? Får ta en titt på hur träningen har sett ut de senaste veckorna!
Hoppsan, var det HAN som skrivit. Rackans... Vågar man visa sig där igen?