torsdag 14 november 2013

ruth 2.0

Vet ni vad, ibland känner jag knappt igen mig själv. Let me tell ya´ll.
För två och ett halvt år sedan (typish) var jag singel och gjorde vad jag ville, när jag ville. Nu är jag supersambo och tycker det är freakin fantastiskt. Det trodde jag väl aldrig nånsin skulle ske. Jag menar, jag var ju den som gillade att vara ensam och bida min tid i tid och otid. Jag var ju den som fullkomligt älskade att sova helt själv och som retade mig sönder och samman på att inte få ha kryddorna ståendes i skåpet på mitt sätt. (Ni vet hur det brukar bli efter att mamma/kompis/syster/helt random person varit på besök. Man lagar mat tillsammans och personen i fråga och ställer Piffi allkryddan på FEL ställe.) (Ryser med allt jag har)

Men nu går jag runt och liksom gillar läget. Jag har inte längre något behov att finula i mitt eget hörn hur länge som helst. Det räcker liksom med en kvart, sen vill jag tokmysa en stund. Jag älskar att sova riktigt nära och tycker att vår 1.20 säng är aningen för stor- vi tappar nästan bort varandra ibland!
Jag har dessutom kommit på mig själv att svara "Bara om du vill, bejb" på frågan om jag önskar mer te, vill ta en promenad eller ha köttfärslimpa till middag. Fröken supersjälvständig har bytts ut mot någon som faktiskt är beroende av en annan varelse... Lika delar otäckt som härligt.

Så.
Om ni tycker att jag verkar annorlunda nuförtiden, beror det helt enkelt på att jag är det. Se det som att ruth 2.0 som gjort entré. Förhoppningsvis kommer ni att gilla den här tjejen lika mycket som ni gjorde tidigare!
Well, nu måste jag ut och köpa ingredienser till den där köttförslimpan. Fast först måste jag nog googla upp receptet. Min favoriträtt är fortfarande fil och musli. Men det gill suppenbarligen inte som middag i det nya hushållet...

2 kommentarer:

Jane sa...

Det är alldeles, alldeles underbart vilken förmåga äkta kärlek har! Det tar fram det bästa ur människor! KRAM!

Ruth sa...

Visst gör det! Och tänk att en sån som jag oxå fick uppleva det. Helt fantastiskt ju! :)
KRAAAM