onsdag 12 oktober 2011

Tjejen som flexade


Bicepscurlen och militärpressarna gjordes med 25 kg; 3 set med 8 rep.

"Blir det ingen träning på kvällen, då får man träna under lunchen" lyder ett gammalt djungelordspråk. Och vem är jag att sätta mig emot hundratals år av vishet? Nä. Just det.
När klockan plingade 13.15 spänstade jag ner till vårt källargym. Ja. Jag håller med om att det låter hur sunkigt som helst. Men det är superfräscht med mängder av fria vikter, flera bänkar (som man inte behöver slåss om) olympiastång, hantlar i alla dess vikter och bollar till fördömelse. Ja, det och lite till som kan tänkas göra en Ruth lycklig.

I dag är dagen då jag är stark (Och har eyeliner överallt, precis som Jack Sparrow)


Efter tio minuters uppvärmning på crosstrainern var jag redo för:
-Bänkpress
-Sned hantelpress
-Militärpress
-Bicepscurl
-Tricepspress
-Crunches
-Benlyft

Efter första setet bänkpress insåg jag att det här är dagen då jag känner mig stark. Jag köttade på med vikt och nådde (mina) imponerande 45 kg. Jag har inte gjort pressar på år och dag och är förvånad över hur bra det gick! Resten av övningarna gick som smort och efter dryga 40 minuter var jag klar. Skakig och totalt alldeles otroligt slutkörd i armar och bröst. Men framförallt var jag väldigt, väldigt glad.

På allvar.
Om träningsendorfiner inte hade missbrukats redan när Mose gick i shorts, hade de förmodligen blivit förbjudna. Det är en sån freakin fantastisk känsla när de små gynnarna bubblar runt hela systemet. Man vill ju bara ha mer och mer och ännu mer! Och ännu härligare var det med en riktigt god lunch. Nu kan den här dagen bara gå mot total succé.


Har man flexat på ena hållet måste man flexa på det andra också...

3 kommentarer:

Suzan-Lottar ut 3 sportbh:ar på bloggen just nu! sa...

grymt snygg! *busvisslar*

Ruth sa...

suzan: :)

JoHo sa...

men heja tjejen! grymt stark, och vansinnigt snygga muskler!