måndag 21 mars 2011

Intersport på Drottninggatan

Det finns många riktigt stora butiker på Drottninggatan. First feet, Zara och Åhlens city är ett par av dem. Nu har de fått sällskap av ett gigantiskt Intersport på totalt 3000 kvm. Några dagar efter att VIP-folket vandrat runt i butiken kom jag dit. Gick ett varv och kände mig genuint glad över att så många träningsprylar trängdes på samma ställe. Nu hade jag inte världens tid på mig utan koncentrerade mig till löparkollektionen och ryggsäckarna. Ja, precis. Ryggsäckarna. Jag har åkt på en snedbelastning i ryggen på grund av att jag för jämnan släpar runt på en en axelremsväska. Dessväre hittade ingen som passade mina behov utan får leta vidare.

Prickigt och snyggt!

Men det fanns gott om nyheter på löparfronten. Bland annat en prickig jacka från Nike, transparent och hur cool som helst. Men generellt fanns det snyggare och häftigare saker på herrarnas sida. Bland annat en jacka (som jag inte hittade bland hängarna utan på en reklamskylt) från Craft. Spana in sinuskurvan, är det inte vansinnigt snyggt?

Letade och letade men hittade inte jackan. Men mucho fin!

Annars blev jag väldigt sugen på en jacka från Puma och en snygg tisha från Adidas på tallgrön botten och guldtext. såg också några coola hoodies i isiga blåa nyanser som blir hur snyggt som helst mot en guldbrun hudfärg. Dessutom täcktes tre väggar av löparskor av alla olika former, färger och funktioner. Jag hann inte kolla igenom dem men ska så fort jag hinner spänsta ner och bekanta mig med dem


Lila i olika nyanser från Puma. Prasslig och blank och superlätt.

Dessutom var en jacka från Adidas snygg. Jag har länge gillat en liknande sort från Nike och har hittills tyckt att Nike haft både snyggare och bekvämare kläder än konkurrenten. Nu har Adidas hämtat hem igen, inte minst med den nya kollektionen från Stella McCartney (som jag dessvärre inte hittade på Intersport).

Adidas goes 80:s! :)

Annars gillade jag designen på den nya butiken. Ljus, luftig och häftiga detaljer. Som prispallarna med prispokaler vid provrummen. Dessutom gillade jag två rum där det fanns möjlighet att testa innebandyklubbor och fotbollar mot mål. Bra, om inte i annat fall än att roa sådana som inte vill shoppa träningsprylar.

Sparka in flest mål och ställ dig överst på pallen.

2 kommentarer:

Lisa sa...

Craft-jackan är otroligt snygg! Sambon fick en sådan i födelsedagspresent så jag kan intyga att den är minst lika fin i verkligheten. Har för mig att jag på Intersport här i Norrköping har sett en tjej-variant också :)

Ruth sa...

lisa: Lyckliga sambo som har dig som sambo :) Ska spana efter tjejvarianten nästa gång jag är i butiken, tack!!