tisdag 29 mars 2011

Hon är här nu!

Nu har HON kommit! Ja, jag pratar naturligtvis om mosters älskling! Hon anlände igår eftermiddag och jag fick dyrt och heligt lova att inte säga något förrän de nyblivna föräldrarna meddelat släkt och vänner. Jag räknade helt kallt med att komma till sjukhuset redan igår, men det visade sig att jag missade besökstiden. (Tss, besökstider för mosters älskling. Det är det fånigaste jag hört!)

Med andra ord har jag inte fått träffa tjejen än, men är helt övertygad om att det är den finaste lilla bebis som någonsin existerat. Ok, det finns en minimal möjlighet att jag kan vara en aning partisk nu. Men att det är en sötnos av sällan skådat slag - det har jag på känn! :)
Och för att svara på frågan; syster yster mår efter omständigheterna bra. Hon lät pigg när jag pratade med henne igår och de hoppas på att få komma hem redan idag.

Nu så. Nu börjar en ny era. Den där med en lite tjej som totalt har tagit över mitt hjärta. Och det utan att ens ha pussat på henne.

5 kommentarer:

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Att bli moster ÄR helt fantastiskt! Pussa den lilla massor, skäm bort henne och kramas!

Stort grattis till dig och syster yster!

Malin sa...

Ja visst är det en speciell känsla att bli moster? (även om jag iofs är faster ;)) Och man får alla de bästa bitarna, pussa, skämma bort, busa. Och så lämnar man tillbaka till föräldrarna vid gnäll :) Grattis till dig, du kommer bli en toppenmoster! <3

Ruth sa...

Nilla: Tack så mycket! Det känns helt otroligt och jag kan knappt förstå det. Och att jag får vara en del av hennes liv känns ännu större!

Malin: Precis, bästa bitarna med allt bus och lek och kramar. Sen när hon blir gnällig får mamma ta över! Hihi. kramar

JoHo sa...

Åh, att vara moster ÄR verkligen myyyys! Jag har haft MILJONER härliga mostersminnen de senaste 9½ åren, love it! :)

Enjoy!

Ruth sa...

Jag kan knappt förstå det, hon är verkligen här och hon är helt underbar! Ser så fram emot att få vara en del av hennes liv!