onsdag 23 mars 2011

En vacker dag hoppar jag

Vi är alla lite konstiga till mans. Eftersom jag bara har referensramar till mig själv, känns det naturligast att börja hos just ovanstående. Jag har inga som helst problem att äta samma mat en vecka i sträck. Det smakar gott första gången och även resten av måltiderna. Jag blir mätt, får energi och därmed är syftet uppfyllt. Men jag blir uttråkad näst intill döds om jag cyklar samma väg till stationen två dagar på raken. Därför har jag letat upp tre olika sträckor för att komma till tåget och tillslut till jobbet.

När jag ändå är inne på jobbet; jag knatar fyra trappor var eviga dag. Och när jag kommer högst upp får jag nästan hugga tag i ledstången. Helst av allt vill jag vända på klacken, svinga benen över räcket och susa mellan våningarna för att landa flera meter längre ner i en snygg kullerbytta-pose. Forma händerna som en pistol och se så där totalt råcool ut. Som en mix av Lara Craft Tombraider, James Bond och Ethan Hunt.

Inte blir det bättre av att jag har samtliga signaturer i mobilen. Det kan bli farligt, en vacker dag hoppar jag i tonerna till "da da da di da da da di da da da di da da... dirrioium, dirrrium..." (Ja, du hörde att det var Mission Impossible, inte sant?)
Någon som filmar och lägger in på Youtube?


4 kommentarer:

Emliscious sa...

Ja du är lite knasig ;)
men charmig!

och ja vi ska utomhusgymdejta!!

Ruth sa...

em: Knasig, det ställer jag upp på! :) hahah.

Ohh, säg bara när dejten blir!

ruthger sa...

Jag filmar gärna när du gör försöket med att åka ner på räcket o göra en kullerbytta! det skulle nog komma med i afv!

soffan sa...

Hahaha, TVÅA FILMA, typ om Ruthger blir sjuk eller nåt :D !