tisdag 20 juli 2010

Mr J jobbar på en plats som han själv anser är en av rikets viktigaste. Där har jag väl inte så hemskt mycket att vända emot. Men det absolut bästa med hans jobb är att nära och kära får göra sällskap i gymmet!

Tricepsdrag i bästa färgkombinationen. (shorts- Nike. Linne-.Casall)

Sagt och gjort.

häromdagen hade vi inget bättre för oss än att inleda dagen just där. Vi sprang ikapp på uppvärmningen och hjälptes åt vid bänkpressen och manade på varandra att ta i ännu hårdare. Adrenalinet pumpade, svetten rann och muskler krampade. Lovely!
Alldeles för fort var programmet klart och vi fick bråttom i väg. Brunchen skulle inte ha öppet i all evighet...


Den i fråga hölls på Café string, en superhäftigt ställe på söder. Inredningen är från 50-talet och det känns som om man kliver rakt in i en annan sorts värld. På tallriken hamnade smörgåsar med kalkon, keso och grönsaker. Fil med färska blåbär och jordgubbar. Kaffe i mängder. Juice i något mindre mängder. Resultatet blev en aningen rundare mage. Och en mycket gladare ruth.

2 kommentarer:

Emliscious sa...

hahaha har aldrig i mitt liv känt mig så malplacerade som när jag gick in på cafe string klädd i adids- jacka och sneakers! haha! det blir inte mer söder än cafe string!! galet!! haha! men mys =) välkommen till my hoods ;)

Ruth sa...

em: galet söder där! Hattar, röda brellor och hängslen var man än tittade... haha. Men jag gillade det grymt!! Vi får ta en dejt där nång gång, tycker jag!