söndag 1 november 2009

when hell freezes over

I dag spenderar jag större delen av söndagen i Uppsala. Det är nämligen min jobbhelg, något som faller på min lott ungefär en gång i månaden. I dag pendlade min ork, motivation och allt inom den kategorin mellan minus 72 och minus 83 på skalan. Min kollega (med coolaste surfar-rufset) trodde att jag fått en rejäl knäpp; sedan när är min lunch ihopkompad av två syltmackor och ett jumboglas o´boy?

tjaaa...
Den dagen då Påven skippar sina roliga mössor eller när Dolly Parton sover på mage. Eller varför inte när hell freezes over (som ett amerikanskt rockband uttryckte sig en gång) (fast det handlade inte så mycket om mat utan, om när de skulle spela tillsammans igen)(och efter en fjorton år lång semester från varandra kom deras skiva. Med just det namnet) Och när Eagles bevisligen fixade fixade snö några meter under jord, ska väl inte jag vara sämre?
Bring it on, liksom.
Dessutom är det bara bra att han får reda på att jag inte är toknyttig för jämnan. Tillvaron blir lite roligare när råris och tonfisk på burk får sällskap av O´boy. Det enda jag saknar just nu är små, små mashmallows som guppar omkring som minibåtar.

3 kommentarer:

Ellinor sa...

Ibland får man lov att vara lite onyttig. Allting är nyttigt i lagom mängd ;)

Kram

PS! Lillasyster och hennes lag tog hem allting idag så nu är de en guldmedalj och kyckling rikare.

Anki sa...

Sv: Träningsvärken är som sagt skaplig. Liniment och fluffigt täcker körde jag på igår.. Bastu blev det tyvärr ingen dock... Brasan fick duga..:)

Ruth sa...

ellinor: japps, man kan äta allt- men inte jämt! SKOJ att lillasysters lag vann! Och man kan aldrig få för många kycklingar :)

Anki: ah, den där värken. Tur att fluffiga täcken gör att allt känns så mkt bättre!