onsdag 21 oktober 2009

På bänken lite längre bort står ett fat med småkakor. Det kanske skulle varit en hit till kaffet efter lunchen. Själv har jag fastnat rejält för morötter. Nyttigt? Jo vars, men framför allt väldigt gott. Dessutom är de ganska söta och får my sugartooth att bli nöjd.
Det kallar jag två flugor i en smäll.

5 kommentarer:

Ellinor sa...

Betydligt nyttigare än ballerinakex, men jag tycker absolut att du ska testa dem med pepparkakssmak för de är supergoda :)
Kram

Baba jaku sa...

Hur skulle det smaka med ekologiska och ömt odlade morötter från torpet?

Anki sa...

Vad kul att du tittade in..:) Bläddrade runt lite snabbt i din blogg och gillar verkligen det jag har sett hittills så kommer garanterat titta in fler gånger!

Mina mål under året har framförallt varit att genomföra Tjejklassikern eftersom jag aldrig har hållit på med konditionsträning tidigare. Började dock med cyklingen så skidåkningen blir först 2010. Mina mål här har framförallt varit att ta mig runt även om jag har satt tidmål inför varje lopp också.

När det gäller styrkan var mitt mål framförallt att (som mitt inlägg också säger) gå upp 5 kg i vikt fram till jul. Något jag trodde skulle bli väldigt svårt men nu står jag ju här 8 kg senare och det är nog fullt möjligt att det blir 1-2 kg till! :)

På sikt är mitt mål att genomföra en riktig Svensk klassiker samt Lidingö Triathlon. Tanken är att jag börjar med Triathlon nästa sommar och sedan sätter igång med klassikern efter det!

Ruth sa...

ellinor: lite nyttigare, men tror minsann att ballerinakexen är värda att testa med!

Baba yango: Jag har plats här hemma!

anki: Skoj att du gillar den, du är varmt välkommen tillbaka! :)Det verkar som om din plan har lyckats, bra där! Hoppas den sista etappen i tjejklassikern går bra. Det är en upplevelse att staka in i mora!

Helena sa...

Morötter är ju helt fantastiska... Kokta, råa, ugnsrostade. Vi älskar morötter helt enkelt. :)