onsdag 26 augusti 2009

Något bra på tv?

Äntligen lönar det sig att betala Tv-licensen! Nej, har inte fått påhälsning från Radio-tjänst. De måste, by the way, lägga ut massor varje år för alla dessa hembesök. Bensinen från Kiruna är inte precis gratis ;)

Nåja.
Till min poäng.
Om du är modeintresserad är det obligatoriskt att krypa upp i soffan mellan 22.30 och 23.55 i kväll. Då sänder nämligen SVT2 dubbla avsnitt av utmärkt mode-tv. Första delen av fem i "Modehuset Chanel" visas, och ger matnyttig fakta om grundaren Coco Chanel och om designern Karl Lagerfeld (som designade för H&M för ett par år sedan. Han blev visst vansinnig över att kläderna tillverkades i större storlek än 38...)
Klockan 23.00 följer en dokumentär om Giorgio Armani där dokumentärfilmare har följt designern under ett helt år! Inser du, precis som jag, att programmen sänds en stund efter läggdags går det även att se dem på SVTplay.

Men det kommer mer... (Jag vet, SVT måste ha fått en knäpp av något slag!) Nästa torsdag, den tredje september, visas första delen av åtta i ämnet skräck. Visst är det konstigt att man frivilligt söker upp skräck och tillåter sig själv att bli totalt livrädd. (samt riskerar få sömnbrist när man inte kan somna... ) Del ett skildrar skräck ur ett idéhistoriskt perspektiv och talar psykologi.
Thats all for now :)
Misssa inte!!!

Inga kommentarer: