torsdag 23 juli 2009

Framme!

Nu är vi äntligen framme på hotellet. Trafiken hörs genom balkongdörren men tycker inte det är så farligt ändå. Som vanligt utanför landets gränser doftar allt annorlunda. Värmen är av ett helt annat slag och språket runtom känns på ett sätt främmande.
Flygturen gick alldeles utmärkt. Jag och Sam pratade på, käkade Ahlgrens bilar (okej då, mest jag) och bläddrade i tidningar. När planet hade landat satt vi som på nålar. Trots att vi satt ganska långt bak satte vi på vår ära att vi skulle av först! Planet stannade till, Sam flög upp och jag var inte långt efter. Efter några steg märkte jag att flyget fortfarande rullade. Alla andra satt kvar och blängde. Lagom vid första klass slängde vi oss ned i sätena, samtidigt som en flygvärdinna röt på bästa manér att man sitter ner tills lamporna släcks. Det är ABSOLUT förbjudet att resa på sig. Ahhh, pinsamt att bli utskälld inför ett helt plan. Vilket en medpassagerare kommenterade vid rullbandet där väskorna kom.

klassisk spegelbild. Försökte fota från balkongen med resultat katastrof...

Flygbuss in till stan, väldigt varmt och fuktigt. Glad i hågen spanade jag ut i trafiken och konsaterade att det var väl lite si och så med tidsangivelserna. Tillslut stannade bussen vid rätt station. Ja, det vill säga om man inte menade den på typ andra sidan stan som heter likadant. Hmm, överdrev kanske liiiite, men vi traskade som turister i säkert en kvart innan rätt gata och rätt hotell upptäcktes. Och om jag har dåligt lokalsinne hamnar Sam på en väldigt god tvåa. Haaa, den här vistelsen kommer bli très intressant!
Nope, dags att säga godnatt, darlins.

1 kommentar:

JoHo sa...

Men... var ÄÄÄÄÄR ni? :p Hehe.