tisdag 9 juni 2009

Photoshot

Limegrönt linne och svarta, blanka trekvarts-brallor från Röhnisch.

Personaldag stod på agendan i dag. Med andra ord; i stället för att jag begav mig hela långa vägen till Uppsala, kom hela Uppsala till mig. Ja, hela som i (nästan) hela redaktionen. Skoj att träffa alla utanför jobblokalerna. (Synd nog bjöd inte huvudstaden på bättre väder...)

Det här med att vara i Stockholm gjorde att jag landade hemma bra mycket tidigare än normalt. Klockan var inte mer än halv fyra och jag fick plötsligt akuttråkigt! Lägenheten var städad, kompisarna jobbade fortfarande och regnet öste ner. Tjaaa, varför inte leka loss med mobilen en stund...

Bilden längst till höger blev ett smärre äventyr. Halkade omkull i strumplästen och skrapade upp andra armbågen (nu matchar den den högra. Snyggt värre!) Tur att jag är så himla stryktålig... Haha.

När jag var på Röhnisch fingrade jag först på ett rosa linne. Men när jag kom till mina sinnens fulla bruk insåg jag att det redan finns en uppsjö av sådana i träningslådan. Kollade åt höger och fastnade för det här gröna!( Det är lite längre och blir snyggast tillsammans med löparbrallor) Inför kvällens fotosession och träning föll valet på trekvartisar. Bra rymd i benen och utmärkta när man inte vill förgås av värmeslag...

Tre minuter försenad slängde jag på mig jackan, knäppte på hjälmen och svischade iväg till gymmet. Fick ut min klassbiljett tjugofyra sekunder innan pricken. För er som inte är bekanta med Sats; missar man att avboka tre klasser (under en period av tre månader) blir man prickad och kan inte förboka klasser under tre veckor. Jag hänger på den sista skälvande andra gången... Illa! Att få ett bokningsstopp är ett öde snäppet värre än böldpest!

1 kommentar:

JoHo sa...

Snygging! :)

Men ouch... dina skrapsår ser inte SÅ mysiga ut :S Tur att du tar det med rätt inställning! :D