tisdag 2 juni 2009

Anmäld!

Nu så. Nu har jag fått tummen ur och anmält mig till Midnattsloppet och Stockholm halvaramton. Eftersom jag var så sen till Midnattsloppet fanns det bara kvar platser i startgrupp fem och lägre, dvs klara av milen mellan 55-60 minuter... Attans vad surt!! Man får helt enkelt bita i det sura äpplet och jag kommer inte vara sugen på att ha på mig tröjan efteråt. Jag menar, förra årets där det stod startklass 1 c på rockar bra mycket mer än startklass 5 (kinkig, jag? förstår inte vad du menar!)

Halvmaraton ser jag fram emot rejält! Och med tanke på sommarens träningsupplägg har jag inga som helst tvivel om att det kommer att gå fint! Håller sig bara skadorna på avstånd ser jag nya personliga rekord!
Sweet.

3 kommentarer:

Elin sa...

Åhh, jag skulle också vilja springa midnattsloppet... verkar skoj! (inte för att jag brukar springa en mil så ofta, men det går väl av bara farten i en folkfest...) Får bli nästa år eller något =)

ms sa...

Förstår att det känns surt, jag har gjort samma misstag (sen anmälan) två år i rad. Det är frustrerande trångt där bak och många att armbåga sig förbi innan man kan hålla sitt eget tempo. I år lyckades jag äntligen hamna i en bättre startgrupp, hoppas det är lite bättre drag där framme.

Ruth sa...

elin: Kom igen då, det är bara att anmäla dig! Soffplats finns hos mig!

ms: Det var riktigt bra drag där framme. Inser att jag måste ligga absolut längst fram och armbåga mig de första kilometerna. Argh... Men vad gör man inte för att vara med i ett av de roligaste loppen som finns!