fredag 15 maj 2009

Jag är egentligen ledig idag, hur skönt är inte det? Men allt är inte guld som glimmar... Var tvungen att göra en telefonintervju runt tiotiden och ringde upp mitt intervjuoffer. Medan jag pratar med honom ser jag en penna på golvet. Som den oerhört pedantiska och ordningsamma (...) varelse jag är, måste jag naturligtvis plocka upp den. Inte sen utan nu på en gång, med detsamma! Böjer mig således ner och när jag reser mig igen smäller jag huvudet i bordsskivan. Rejält.
Det svartnar för ögonen och jag kvicknar till på golvet.

Bulan är stor som min handflata. Just nu mår jag lite illa och det gör rejält ont i huvudet. Inbillning eller inte, har ingen aning! Ahhh... får inte ha dragit på mig någon hjärnskakning eller något. Inte nu. Inte när Varvet ligger runt hörnet. Får sova en liten stund och undvika närkontakt med hårda ytor. I alla fall när det kommer till skallen!

Just det ja, jag ringde upp intervjuobjektet igen. Drog till med en förklaring och skrev tillslut klart artikeln. Tja, man har inte roligare än man gör sig!

2 kommentarer:

Mela sa...

Åh, men Ruth... Suck. Det är mina dåliga influenser bergis, jag ber om ursäkt för det... :) Se till att vara stilla idag så är det lugnt imorrn, ska du se.

Ruth sa...

Haha, tess nämnde nåt om att vi aldrig borde ha pratat skador i går kväll!