onsdag 1 april 2009

Hej och hå

Det finns ingen tid för träning ikväll. I stället roar jag mig med att fylla kartong efter kartong efter kartong.

Galet vad mycket det är att ta tag idag! Flera artiklar plus ett par intervjuer har blivit avklarade. Man hamnar liksom i ett flow där arbetet bara flyter på. Rackans vad jag känner mig effektiv! Haha...

Tror att energinivåerna har stigit i takt med solstrålarna, det faktum att jag har andats frisk luft samt att sömnen faktiskt infann sig i natt. Jag vet, det är helt otroligt! Det är första gången på ett par veckor som jag inte vaknade en enda gång. Tacksam är ordet!

Om en cirkus tio minuter ska jag kasta mig på cykeln och färdas hela långa vägen till stationen. Skutt på tåget och hem till Stockholm.
Där tar alla rutiner slut.
I stället för mitt sedvanliga intervallpass på löpbandet ska jag packa för hela slanten. Denna never ending story! Hade ingen aning om att jag hade så många prylar! Antar att Erikshjälpen kommer bli lyckliga över mina donationer. Har fyra IKEAkassar fyllda med kläder och allskön tjafs. Grejer som förvisso är fina och bra, men som jag inte har användning för längre. Se där, två flugor i en smäll; jag rensar ut och gör samtidigt nytta. Me like!

Men
galet vad jag försummar träningen! Förra veckan tog jag det lugnare i och med att Premiärmilen låg runt hörnet. (Ville jag inte köra slut på kroppen och missa ett personligt rekord). Denna vecka flyttar jag. Nästa är det påsk. Jisses... Tur att formen inte försvinner så snabbt! Får helt enkelt packa ner löparoutfiten och dra några mil i det öländska landskapet!
Take care!

3 kommentarer:

Lissan sa...

Din form kommer inte försvinna av lite påskamat Rutan. Den sitter där den ska. Själv behöver jag lite pepp faktiskt. Jag är så fruktansvärt lat. Ja det är sant! Men bara när det gäller träning då. Annars är jag en liten ettrig myra. Vad tusan ska jag göra, inte har vi någon "stripchair" i Virserum inte. Det känner jag annars skulle passa mig. Kram på dig!

Erika sa...

Vad spännande att få höra hur du trivs i nya lyan sen. Du är ju i grym form och den lär knappast försvinna på bara en vecka :)

Ruth sa...

Lissan: Jag tror att anledningen till att du är lat när det kommer till träning, är att du helt enkelt tycker den är trist. Om du vill kan jag spana ut några roliga motionsformer åt dig! (De finns!)

Erika: Ska berätta allt om nya lyan! =) Tack för form-komplimangen! Hoppas att du har rätt. Vore illa om muskler och fart trillar av mig!