söndag 8 mars 2009

Att leka krig

I går var det Ladies Club, Vi är ett tiotal härliga tjejer som träffas en gång i månaden för att göra saker man inte tar sig för annars. Vi har varit på adventskonsert, chokladprovning och var med på en salsakurs!

Instruktionen för den här gången var att ta med kläder för lättare inomhusträning. När vi träffades vid Fridhemsplan avslöjades att vi skulle spela Laser doome! Väl där visade sig stället krylla av killar i 11- årsåldern.
Hurra liksom.

Vi tittade på varandra och började nästan planera att göra något annat. Jag menar, att krossa elvaåringar låter kanske trevligt i teorin. Men när de är en halvmeter höga, smidiga som få och snabba som vesslor rusar runt har man inte mycket att sätta upp.
Till vår enorma lycka dök några tjejer upp och vi beslutade oss för att göra dem sällskap.

På med västar och vapen. In bland tunnor, avsatser, träplankor och andra saker man kan gömma sig bakom. I UV- lamporna blev allt vitt självlysande och våra leenden blev mer än vanligt bländande!! haha...

Hittade den här från när jag spelade paintball med några sköna prickar. Sommaren 2006 var full av roliga aktiviteter!

Jag blev rejält triggad av att leka krig! Med musiken dundrande i högtalarna smög jag runt på huk, kastade mig mellan väggar och trappor. Sprang, duckade, siktade och sköt.
Jag var låååångt från bäst med skrek förmodligen högst. Haha, stackars barn som svar fick "Die bastard, die!!!!" när jag blev träffad... Vansinnigt roligt!

Dusch, fix n´trix hemma och därefter var jag och syster yster redo för en helkväll . Vår kompis Erik har just fyllt trettio och är nyinflyttad. Han kombinerade två fester i en!
Vi kom fram till att det inte fanns mindre än fyra tvillingpar representerade! Så annorlunda att prata med några som vet allt om att bli jämförda och bedömda bara för att man har ett syskon som är lika gammalt.

Fantastiskt roligt med underbara människor. Precis som en lyckad lördag ska vara.

2 kommentarer:

Mela sa...

Åh, Laserdome är SÅ kul!!!

Ruth sa...

mela: Nåt så grymt! Vi får dra ihop ett gäng nångång!