tisdag 10 februari 2009

Tänker om

I stället för spinningskor...

I dag är det tisdag och signifikativt med spinning. Imorse slängde jag upp väskan på ryggen, (fylld till bristingsgränsen med träningskläder, dator, kamera och andra jobbprylar ) och kuskade till pendeln.När jag kom ner på perrongen var tåget ett par minuter försenat. Ingen ko på isen, jag ser alltid till att ha marginal. Men tiden puttades framåt och framåt och framåt. Tillslut visades skylten INSTÄLLD.

Ah, galet illa! Och ännu värre blev det när nästa pendel också varslades om att bli sen. Efterföljden blev följande: 1) Missad morgonträning 2) En prick i Sats bokningssystem 3) Ingen pratstund med Terese efteråt.

Gick hem igen, surade en sväng och svidade om till hemmauniformen. Jag har lärt mig (den hårda vägen) att man alltid ska ha en back up plan. Min är att ägna lunchen till ett varv runt Djurgårn. Rasta löpardojjorna, frisk luft i lungorna och pressa kroppen till att bli starkare och snabbare.
Helt perfekt för en dag med intervjuer och artiklskrivande.

4 kommentarer:

emliscious sa...

duktig du är som kunde ladda om! jag hade vart skitgrinig!

Sofy sa...

Hur går det med vilandet av den arga vaden??!! Sådär va?! ha, ha...

Typiskt med pendeln. Tur att du på lör får träffa en prins som också behöve rleta lägenhet i sthlms innerstad. Lika bra att slå till på en tvåa på en gång ;)

kramen

enmilia sa...

Såna dagar får man alltid när man itne behöver dom! Snygg bild du har där uppe, vet du hur man fixar en sån? Men annars är morgon spinning bland den bästa träningen som finns tycker jag!

Ruth sa...

emliscous: Duktig vet jag inte... Ville få in min träning på något sätt och då passade löpning in alldeles utmärkt!

Sofy: Nu känns vaden helt ok! Och hur visste du att ja kollar på en tvåa just nu! :D

enmilia:Visst är morgonspinning helt grymt! Jag kan maila din länken där jag fixade min header.