söndag 19 juli 2009

Sommarkvälll med snygga vänner

Sent i går eftermiddag, på skarven till kväll, träffades vi- Jane, Wille, Kelly och Tessan - för allmänna trevligheter. Kvällen var varm och när vi bestämde oss för att äta på Bamboo palace var det självklart att sitta utomhus. Precis när vi skulle haffa det sista bordet vid (tror det var ett tyskt) (eventellt holländskt) par och snodde det. Suck. Vi fick det näst bästa inomhus och dundrade på med buffén. Sushi, yakitori och andra läckerheter. Naturligtvis avslutades allt med friterad banan och glass. Inte illa någonstans!

Wille och Kelly i sina finaste poser.

Jane, Tess och moi (som lutade mig inåt med risk för allvarliga ryggskador)

När vi var på väg ner i tunnelbanan för att köpa godis slank Wille iväg. Han hade mer vilda planer än vår dejt med Harry Potter och halvblodsprinsen. Jane och jag var alldeles förvånade över att ingen av stockholmsbrudarna hade smakat snusklubba innan. Eftersom det är en smärre skandal åtgärdade Jane problemet ögonaböj. (betyget blev inte så högt som vi lantisar önskade)

Jane med sin prins...

Eftersom det var filmpremiärhelg skedde det i vanlig ordning utlottningar. Glädjen var total när Janes stolsnummer ropades upp! Priset var en galet stor plansch på Harry him self... Filmen då?
Inte den bästa jag har sett, men helt okej. Jag har sett de tre första och planerna är att förmodligen klara av de resterande två. Min syster yster har läst böckerna och tycker mycket om dem. Kanske man ska ge sig i kast med dem i sommar?
Efter två och en halv timma i biosalongen var filmen så slut. Vi gick lämmelgång ut och njöt av kall, frisk luft. I duggregnet till tunnelbanan var vi rörande överrens om att sällskapet varit strålande.
Tack tjejer plus Wille för en härlig kväll!

Bilderna är lånade från Jane, Terese och Kelly.
(thnx, bra fotat!)

2 kommentarer:

Terese sa...

Bilderna från uteserveringen kom faktiskt från mig ;-)

Ruth sa...

Oj, var dom? Ändrar på en gång!